欢迎访问贵阳成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供提供资讯、政策分享与解读,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以贵州招生考试院www.eaagz.org.cn为准。
  • 0851-85985067
各市成考:
成考系统:

指导报名

考前辅导

成考教材

成考大纲

考生交流

资料下载

所在位置:贵阳成考网 > 试题题库 > 专起本 > 2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)

2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2021-10-12 09:39:49 来源:贵阳成考网
作者:江老师
  贵阳成考网带来2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5),希望能对各考生有所帮助。

  1. Andrew returned to the room and _________ Mary of their decision.

  A) invited B) informed C) persuaded D) required

  2. The __________ success in the laboratory was a stimulus for further research.

  A) initial B) elementary C) essential D) internal

  3. Most of the _____ passengers were quickly removed from the aircraft.

  A) harmed B) damaged C) wounded D) injured

  4. A book had been stolen, but the teacher said that he was sure Jack was__________ .

  A) doubtless B) innocent C) exceptional D) unable

  5. He went to the station to __________ about the times of trains to Guangzhou.

  A) consult B) refer C) inquire D) require

  6. I must ________ on your giving me a straightforward answer.

  A) determine B) devote C) insist D) invite

  7. It was my father’s courage and devotion that ________ his men with determination.

  A) inspected B) inspired C) lightened D) insisted

  8. There are jobs more dangerous than truck driving; ________ training lions.

  A) as an instance B) for an instance C) as instance D) for instance

  9. Before he started to operate the new machine, he read the _____carefully so that he made no mistakes.

  A) informations B) indications C) instructions D) publications

  10. My house is ________ against fire and theft.

  A) assured B) insured C) prevented D) prepared

  11. A person who quickly learns and understands has good ________ .

  A) influence B) cleverness C) intelligence D) brightness

  12. They escaped to Paris with the ________ of becoming painters.

  A) intention B) attention C) imagination D) consideration

  13. I turned off the radio so that it didn’t ________ with my roommates.

  A) interfere B) interrupt C) disturb D) dismiss

  14. The trees were planted beside the road at ________ of 50 feet.

  A) lengths B) widths C) intervals D) heights

  15. In terms of political opinions, they are totally different. However, they are ____ friends in life.

  A) relative B) intimate C) dependent D) imitate

  16. Before the _______ of gunpowder (火药) , men fought with bows and arrows.

  A) exposure B) invitation C)discovery D) invention

  17.1 won’t get _______in the quarrel between Tom and Jack.

  A) involved B) included C) consisted D) contained

  18. Sherlock Holmes ____ many cases by following the footprints left at the scene of the crime.

  A) invested B) investigated C) suspected D) suggested

  19. He ________ himself from the outside world by living in the mountains.

  A) divided B) prevented C) isolated D) related

  20. The great ______ today is whether there will be war or peace.

  A) problem B) difference C) issue D) tissue

  21. Jenny was always very _________ of her sister’s beauty.

  A) jealous B) hated C) curious D) pleased

  22. The two sides agreed on a _____ business venture in which both put up an equal amount of capital(资本).

  A) joined B) double C) joint D) common

  23. After suffering such unfair treatment, the child felt there was no _________ in this world.

  A) fairy B) equality C) justice D) chance

  24. You must walk slowly if you want your children to ________ you.

  A) keep in touch B) keep up with C) hold on to D) put up with

  25. 225. He receives so many letters every day that sometimes he ______ sufficient time to read all of them properly.

  A) lacks B) spends C) costs D) takes

  26. John and James are brothers. The former is a teacher; the ________ is an engineer.

  A) later B) last C) latter D) second

  27. The Americans and Russians have _____ many rockets into space.

  A) landed B) launched C) initiated D) attacked

  28. The gardens are beautifully __________.

  A) laid aside B) laid down C) laid off D) laid out

  29. As a result of a bomb explosion, oil has _________ out from the tanker.

  A) lacked B) leaked C) left D) dropped

  30. She ________ her elbows on her knees and cupped her chin in her hands.

  A) depended B) relied C) counted D) leaned

  31. If you do not work hard enough, you will soon be left _________ in your study.

  A) aside B) behind C) over D) off

  32. You can take this book away with you and read it at your _________ .

  A) freedom B) leisure C) pleasure D) spare

  33. He can’t speak his own native language well, ________ a foreign language.

  A) let alone B) let down C) let on D) let off

  34. The chief difficulty in my study _____ in understanding spoken English.

  A) lies B) lays C) laid D) lain

  35. He’s caught a bad cold and it’s not _______ that he will get it over before next Monday.

  A) unlike B) likely C) possibly D) probably

  36. He could not make us understood because his vocabulary was too __________ .

  A) lack B) absent C) rare D) limited

  37. His actions were not _________ his beliefs.

  A) in relation with B) in line with C) in terms of D) in touch with

  38. They hope he will _________ their expectations.

  A) live up to B) keep up to C) hold on to D) be according to

  39. I don’t like my present job; my boss has _________ too much work on me.

  A) landed B) burdened C) loaded D) handed

  40. Captain Johnson ordered his men to try to ________ the sunken ship.

  A) save B) seek C) locate D) local

  1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B

  11.C 12. A 13. A 14.C 15.B 16.D 17. A18.B 19.C 20.C

  21. A 22. C 223. C 24. B 25. A 26. C 27. B 28. D 29. B 30. D

  31. B 32. B 233. A 34. A 35. B 36. D 37. B 38. A 39. C 40. C

  以上就是关于2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)的相关解答,考生想获取更多关于贵阳成人高考学历的相关资讯,如贵阳成人高考试题题库、录取分数线、报名时间、成绩查询时间、录取查询时间、备考知识、相关新闻等,敬请关注贵阳成人高考网!

成考倒计时

148

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 贵阳成考网 [http://www.gyhy.com.cn/]
本文关键词: 贵阳成人高考专升本英语  
本文地址:http://www.gyhy.com.cn/show-1184-2977-1.html

贵阳成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(4)

下一篇:2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(6)

课程相关图片

2022年成考精讲班

讲师:林老师、梁老师、吴老师、汪老师

特色:百余位讲师共同执教,千名教辅老师督学

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
贵阳成人高考专升本《英语》直播精讲试听课程 陈老师 36课时 查看详情
贵阳成人高考专升本《政治》直播精讲试听课程 张老师 36课时 查看详情
贵阳成人高考高起点《历史地理》直播精讲试听课程 刘老师 36课时 查看详情
贵阳成人高考高起点《物理化学》直播精讲试听课程 36课时 查看详情
贵阳成人高考高起点《英语》直播精讲试听课程 36课时 查看详情
贵阳成人高考高起点《数学》直播精讲试听课程 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP班

讲师:林老师、梁老师、吴老师、汪老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本(教育)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(法学)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(医学)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管、理工)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
高起本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

贵阳成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

贵阳成人高考提升便捷服务

【本月重点:报名指导】

距2022贵阳成人高考:还有

10/15/2022

成考考生服务大厅 贵州成考报名指导

【请广大考生提前备考】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

贵阳考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名指导

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部