欢迎访问贵阳成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供提供资讯、政策分享与解读,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以贵州招生考试院www.eaagz.org.cn为准。
  • 0851-85985067
各市成考:
成考系统:

考前辅导

成考真题

成考大纲

资料下载

立即报名

所在位置:贵阳成考网 > 历年真题 > 专起本 > 2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(6)

2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(6)

2021-10-12 09:43:04 来源:贵阳成考网
贵阳成考视频号
作者:江老师
  贵阳成考网带来2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(6),希望能对各考生有所帮助。

  1. He was sad and ________ after his wife ran off with another man.

  A) alone B) lonely C) longing D) along

  2. You can go out, _______ you promise to be back before 11 o’clock.

  A) as far as B) as soon as C) as long as D) as well as

  3. If you don’t know her telephone number, ________ it up in the directory.

  A) make B) bring C) look D) put

  4. The children were eagerly looking ________ the party.

  A) forward to B) down on C) up to D) out for

  5. He met with a heavy _______ ; over a thousand pounds was stolen from his shop.

  A) robbery B) theft C) loss D) lose

  6. One of the most important purposes of the United Nations is to _______ international peace.

  A) contain B) obtain C) maintain D) attain

  7. The ________ of doctors believe smoking is harmful to health.

  A) mainly B) majority C) most D) speciality

  8. Near half of the Congress is of lawyers.

  A) made out B) made up C) set out D) set up

  9. Pay increases will not always make _____ poor working conditions.

  A) use of B) up of C) up to D) up for

  10. He did everything in a leisurely _____

  A) method B) manner C) mind D) mood

  11. _____ship has been wrecked on those rocks.

  A) Many B) Plenty of C) Many a D) Lots of

  12. —I thought you wouldn’t mind.

  —well, _______ I don’t. But you should have asked me first.

  A) as a matter B) as a fact C) no matter the fact D) as a matter of fact

  13. The ________ speed on this road is sixty miles per hour.

  A) limited B) restricted C) maximum D) immense

  14. Typescript looks best when at least an inch of _______ is left on all four sides of the page.

  A) space B) room C) marking D) margin

  15. If you think the medicine will do you any good. ________ try it.

  A) by all means B) by means of C) by the way D) by no means

  16. How do you want the beef— rare, _______, or well done?

  A) minimum B) medium C) middle D) minor

  17. A person with ________ disorders is one who is ill in mind.

  A) manner B) spirit C) metal D) mental

  18. —I’m sorry to have troubled you.

  —Don’t _________ it.

  A) bother B) apologize C) mention D) complain

  19. _________ weather is warm and pleasant.

  A) Mild B) Middle C) Gentle D) General

  20. In judging his achievement we must _______ in mind that he has had no previous experience of this kind of work.

  A) bring B) bear C) get D) put

  21. —I heard that your wife had been in hospital last week. Is she all right now?

  — Thanks. She had just a _____ operation and she’ll be home on Friday.

  A) short B) small C) minor D) light

  22. When Mrs. Wilson returned from the reception desk, she found her suitcase _________ .

  A) missed B) missing C) taken D) disappearing

  23. She knows very little French; this often leads to ________ when she visits France.

  A) misunderstandings B) mistakes C) misfortunes D) misleadings

  24. The workers’ demands are _________ ; they’re asking for only a small increase in their wages.

  A) accurate B) excessive C) moderate D) emotional

  25. The book was not only amusing, but it also gave a valuable __________ lesson.

  A) moral B) model C) gentle D) modern

  26. With the help of modern science and technology, man is learning more and more about the ________ universe.

  A) strange B) gracious C) numerous D) mysterious

  27. You can’t learn anything with a attitude.

  A) necessary B) negative C) positive D) creative

  28. Switzerland remained _________ during both of the two world wars.

  A) neutral B) nuclear C) natural D) mutual

  29. I can’t follow your advice, ________, thank you for giving it.

  A) In spite B) Although C) However D) Nevertheless

  30. Anybody with _______ intelligence would know that the earth is not the centre of the solar system.

  A) normal B) formal C) former D) mature

  31. My grandmother received _________ gifts on the eightieth birthday.

  A) numerous B) plenty C) generous D) enormous

  32. John dropped out of college although his parents strongly ________ it.

  A) recommended B) committed C) objected D) subjected

  33. Since the old man was in such a serious condition, I felt ________ to send him to hospital.

  A) essential B) devoted C) responsible D) obliged

  34. He has already ________ a passport and a visa for going to the United States.

  A) caught B) obtained C) reached D) required

  35. It’s my birthday, and we are going to celebrate the ____ by having a few friends in for the evening.

  A) moment B) occasion C) period D) instance

  36. At her first day in school, the young teacher was deeply ______ by the naughty boys.

  A) defended B) offered C) offended D) frightened

  37. In headlines the verb “be” is always _____to save space.

  A) hidden B) lacked C) lost D) omitted

  38. The doctor has _____ on hundreds of wounded soldiers and in most cases he was successful.

  A) operated B) processed C) cured D) cut

  39. Don’t let slip any ______of practising your English.

  A) time B) place C) possibility D) opportunity

  40. Bill and Mary never agree to each other; they seem to have ________ ideas about everything.

  A) difficult B) opposite C) objective D) subjective

  参考答案:

  1. B 2. C 3. C 4. A 5. C 6. C 7. B 8. B 9. D 10. B

  11. C 12. D 13. C 14. D 15. A 16. B 17. D 18. C 19. A 20. B

  21. C 22. B 23. A 24. C 25. A 26. D 27. B 28. A 29. D 30. A

  31. A 32. C 33. D 34. B 35. B 36. C 37. D 38. A 39. D 40. B

  以上就是关于2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(6)的相关解答,考生想获取更多关于贵阳成人高考学历的相关资讯,如贵阳成人高考试题题库、录取分数线、报名时间、成绩查询时间、录取查询时间、备考知识、相关新闻等,敬请关注贵阳成人高考网!

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 贵阳成考网 [http://www.gyhy.com.cn/]
本文关键词: 贵阳成人高考专升本英语  
本文地址:http://www.gyhy.com.cn/content-1184-2978-1.html

贵阳成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)

下一篇:2021年贵阳成考专升本政治模拟试题及答案(1)

贵阳成人高考提升便捷服务

距2021全国成人高考成绩查询:仅剩

28

【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

贵阳考生在线服务

报考指导咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

职业规划指导

就业岗位推荐

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部