欢迎访问贵阳成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供提供资讯、政策分享与解读,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以贵州招生考试院www.eaagz.org.cn为准。
  • 0851-85985067
各市成考:
成考系统:

考前辅导

成考真题

成考大纲

资料下载

立即报名

所在位置:贵阳成考网 > 历年真题 > 专起本 > 2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)

2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)

2021-10-12 09:39:49 来源:贵阳成考网
贵阳成考视频号
作者:江老师
  贵阳成考网带来2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5),希望能对各考生有所帮助。

  1. Andrew returned to the room and _________ Mary of their decision.

  A) invited B) informed C) persuaded D) required

  2. The __________ success in the laboratory was a stimulus for further research.

  A) initial B) elementary C) essential D) internal

  3. Most of the _____ passengers were quickly removed from the aircraft.

  A) harmed B) damaged C) wounded D) injured

  4. A book had been stolen, but the teacher said that he was sure Jack was__________ .

  A) doubtless B) innocent C) exceptional D) unable

  5. He went to the station to __________ about the times of trains to Guangzhou.

  A) consult B) refer C) inquire D) require

  6. I must ________ on your giving me a straightforward answer.

  A) determine B) devote C) insist D) invite

  7. It was my father’s courage and devotion that ________ his men with determination.

  A) inspected B) inspired C) lightened D) insisted

  8. There are jobs more dangerous than truck driving; ________ training lions.

  A) as an instance B) for an instance C) as instance D) for instance

  9. Before he started to operate the new machine, he read the _____carefully so that he made no mistakes.

  A) informations B) indications C) instructions D) publications

  10. My house is ________ against fire and theft.

  A) assured B) insured C) prevented D) prepared

  11. A person who quickly learns and understands has good ________ .

  A) influence B) cleverness C) intelligence D) brightness

  12. They escaped to Paris with the ________ of becoming painters.

  A) intention B) attention C) imagination D) consideration

  13. I turned off the radio so that it didn’t ________ with my roommates.

  A) interfere B) interrupt C) disturb D) dismiss

  14. The trees were planted beside the road at ________ of 50 feet.

  A) lengths B) widths C) intervals D) heights

  15. In terms of political opinions, they are totally different. However, they are ____ friends in life.

  A) relative B) intimate C) dependent D) imitate

  16. Before the _______ of gunpowder (火药) , men fought with bows and arrows.

  A) exposure B) invitation C)discovery D) invention

  17.1 won’t get _______in the quarrel between Tom and Jack.

  A) involved B) included C) consisted D) contained

  18. Sherlock Holmes ____ many cases by following the footprints left at the scene of the crime.

  A) invested B) investigated C) suspected D) suggested

  19. He ________ himself from the outside world by living in the mountains.

  A) divided B) prevented C) isolated D) related

  20. The great ______ today is whether there will be war or peace.

  A) problem B) difference C) issue D) tissue

  21. Jenny was always very _________ of her sister’s beauty.

  A) jealous B) hated C) curious D) pleased

  22. The two sides agreed on a _____ business venture in which both put up an equal amount of capital(资本).

  A) joined B) double C) joint D) common

  23. After suffering such unfair treatment, the child felt there was no _________ in this world.

  A) fairy B) equality C) justice D) chance

  24. You must walk slowly if you want your children to ________ you.

  A) keep in touch B) keep up with C) hold on to D) put up with

  25. 225. He receives so many letters every day that sometimes he ______ sufficient time to read all of them properly.

  A) lacks B) spends C) costs D) takes

  26. John and James are brothers. The former is a teacher; the ________ is an engineer.

  A) later B) last C) latter D) second

  27. The Americans and Russians have _____ many rockets into space.

  A) landed B) launched C) initiated D) attacked

  28. The gardens are beautifully __________.

  A) laid aside B) laid down C) laid off D) laid out

  29. As a result of a bomb explosion, oil has _________ out from the tanker.

  A) lacked B) leaked C) left D) dropped

  30. She ________ her elbows on her knees and cupped her chin in her hands.

  A) depended B) relied C) counted D) leaned

  31. If you do not work hard enough, you will soon be left _________ in your study.

  A) aside B) behind C) over D) off

  32. You can take this book away with you and read it at your _________ .

  A) freedom B) leisure C) pleasure D) spare

  33. He can’t speak his own native language well, ________ a foreign language.

  A) let alone B) let down C) let on D) let off

  34. The chief difficulty in my study _____ in understanding spoken English.

  A) lies B) lays C) laid D) lain

  35. He’s caught a bad cold and it’s not _______ that he will get it over before next Monday.

  A) unlike B) likely C) possibly D) probably

  36. He could not make us understood because his vocabulary was too __________ .

  A) lack B) absent C) rare D) limited

  37. His actions were not _________ his beliefs.

  A) in relation with B) in line with C) in terms of D) in touch with

  38. They hope he will _________ their expectations.

  A) live up to B) keep up to C) hold on to D) be according to

  39. I don’t like my present job; my boss has _________ too much work on me.

  A) landed B) burdened C) loaded D) handed

  40. Captain Johnson ordered his men to try to ________ the sunken ship.

  A) save B) seek C) locate D) local

  1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B

  11.C 12. A 13. A 14.C 15.B 16.D 17. A18.B 19.C 20.C

  21. A 22. C 223. C 24. B 25. A 26. C 27. B 28. D 29. B 30. D

  31. B 32. B 233. A 34. A 35. B 36. D 37. B 38. A 39. C 40. C

  以上就是关于2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(5)的相关解答,考生想获取更多关于贵阳成人高考学历的相关资讯,如贵阳成人高考试题题库、录取分数线、报名时间、成绩查询时间、录取查询时间、备考知识、相关新闻等,敬请关注贵阳成人高考网!

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 贵阳成考网 [http://www.gyhy.com.cn/]
本文关键词: 贵阳成人高考专升本英语  
本文地址:http://www.gyhy.com.cn/content-1184-2977-1.html

贵阳成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(4)

下一篇:2021年贵阳成人高考专升本英语模拟试题及答案(6)

贵阳成人高考提升便捷服务

距2021全国成人高考成绩查询:仅剩

28

【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

贵阳考生在线服务

报考指导咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

职业规划指导

就业岗位推荐

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部